Over ons

Culinair dineren is beleven

Eigenaar en chefkok Marnix Benschop werkte voorheen internationaal in gerenommeerde  restaurants, waar hij zijn kennis opdeed en onderscheidende kunde ontwikkelde. Met al deze leerscholen ontwikkelde Marnix een eigen stijl die een ieder elke keer opnieuw verrast. Met kwaliteit het hoogst in het vaandel, kiest Marnix voor een concept op basis van de klassieke Franse keuken waarbij gewerkt wordt met diverse kookstijlen en -technieken. Seizoensgebonden groenten, huisgemaakte producten en lokale, duurzame ingrediënten zijn de spil van zijn creatieve brein. Bij Brasserie De Eenling is het wisselende à la carte menu een beleving op zich, maar kun je je ervaring een boost geven met het culinaire verrassingsmenu. Een traktatie voor iedere lekkerbek.

Drankje erbij?

Opwarmen met warme chocolademelk, lunchen of dineren met een klasse wijntje van importeur Karakter, borrelen met bijzondere cocktails of uniek speciaalbier. Liever een frisje? Ook goed! Waar je ook zin in hebt, wij zorgen ervoor dat je kiest voor een combinatie die een lach op je gezicht tovert!

Onze leveranciers

Screenshot-2022-04-06-at-15.19.13-2048x1021

Karakter Wijnimport

Inmiddels vrienden van de zaak, Karakter wijnimport voorziet ons van prachtige wijnen. De wijnen van Karakter zijn geselecteerd op hun kwaliteit en herkenbaarheid. Niet op het etiket. Het mag een klein boertig domein zijn of een kosmopoliet. Ze proberen geheel neutraal de wijnen te beoordelen op hun smaak en Karakter.

Europa en haar diversiteit heeft ons gebracht van het eiland Madeira tot de noordelijke Ahr in Duitsland en wijnstreken daartussen in. In al deze gebieden hanteert Karakter dezelfde normen en waarden. Klassieke en precieze smaken gemaakt door vakmensen.

Kom en zie

Wij creëren heerlijke ervaringen