Over ons

Over ons

Bij de Eenling gaan wij uit van de klassieke franse keuken als basis, met daarin kennis en technieken uit de nordic en moleculaire cuisine. Wij zijn er van overtuigd dat huisgemaakte broden, pate’s, terrines en pickles, gecombineerd met lokale en duurzame producten het beste resultaat op een bord brengt. Ons uitgangspunt is een seizoenskeuken met daarin een wisselend gangen menu, met daarnaast een mooie en seizoensgebonden á la carte.

Uiteraard kan er bij ons ook uitgebreid geborreld worden. of dat nu ‘s middags in de zomer op het terras is of in de donkere avonden in de winter. Een ruime cocktail kaart en bijzondere biertjes maken de borrel compleet.

Daarnaast hebben wij een prachtige, uiteenlopende wijnkaart. Laat u verassen of adviseren, we hebben sowieso een fles staan waar we jullie blij mee kunnen maken.

Onze leveranciers

Screenshot-2022-04-06-at-15.19.13-2048x1021

Karakter Wijnimport

Inmiddels vrienden van de zaak, Karakter wijnimport voorziet ons van prachtige wijnen. De wijnen van Karakter zijn geselecteerd op hun kwaliteit en herkenbaarheid. Niet op het etiket. Het mag een klein boertig domein zijn of een kosmopoliet. Ze proberen geheel neutraal de wijnen te beoordelen op hun smaak en Karakter.

Europa en haar diversiteit heeft ons gebracht van het eiland Madeira tot de noordelijke Ahr in Duitsland en wijnstreken daartussen in. In al deze gebieden hanteert Karakter dezelfde normen en waarden. Klassieke en precieze smaken gemaakt door vakmensen.

Shokunin Coffee

Shokunin is een koffiebranderij in Rotterdam. Met een verscheidenheid aan heerlijke smaken en mooie verhalen presenteren zij hun koffies. De waarden van transparantie en stabiliteit vormen de basis van duurzame samenwerkingen met hun koffieboeren uit alle hoeken van de wereld.

In ons geval leveren ze ons een heerlijke koffieboon uit Peru, die door zijn net iets donkere branding een zachtige, hazelnootachtige toon geeft, met een hele fijne afdronk van 90% pure chocolade die als een fillaagje op je tong blijft liggen.

Shokunin
Kom en zie

Wij creëren heerlijke ervaringen