Menukaart
Week Menu
Voorgerecht
Salade van violet artisjok en venkel
Tussengerecht
Ravioli van geroosterde prei
Met saus van makreel
of
Konijn
Hoofdgerecht
Stoemp van voorjaarsgroenten
Met zwaardvis
of
Kalfslende
Nagerecht
Vlierbloesem pannacotta met rood fruit
3 gangen 34,5
4 gangen 43,5
Gangen zijn ook los verkrijgbaar
Wijnarrangement 3 of 4 gangen 21/27
Discover
Menu a la Carte
Explore texture, color and of course the ultimate tastes with our menu of the season. All the ingredients are fresh and carefully selected by our chefs. Enjoy an extraordinary dinning experience.
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserts
Voorgerechten
-
Vol au Vent
Pasteitje gevuld met paddenstoelen -
Steak Tartaar
Handgesneden tartaar van Hollandse rundvlees -
Ceviche
Gemarineerde vis van de dag met ingelegde groenten en salade -
Slakken
6 Gros gris slakken gevuld met daslookboter -
Oesters 3/6
Zeeuwse Creuse -
Oester Kilpatrick 3/6
In schelp gebakken met buikspek, sjalot en tomaat -
Oester Rockefeller 3/6
Gegratineerd met spinazie en hollandaise saus -
Oester Passievrucht 3/6
Met passievrucht vinaigrette -
Brood met dip
3 verschillende dips en boter
Hoofdgerechten
-
Asperges á la flamande (vegetarisch)
Witte asperges geserveerd met een eier botersaus Keuze uit schouderham of vis van de dag -
Gegratineerde visschotel
Gevuld met kabeljauw, zalm, garnalen en seizoensgroenten -
Wilde Argentijnse garnalen
Vijf grote garnalen met verse pappardelle en voorjaarsgroenten -
Steak en friet
Entrecote met handgesneden friet, salade en huisgemaakte mayonaise -
Kinderpasta
-
Burger de Eenling
Rundvlees burger met bacon, ei, cheddar, geserveerd met friet en huisgemaakte mayonaise -
Risotto burger met friet
Vegetarische burger van risotto met erwten, ijsbergsla en tzatziki -
Extra portie friet
-
Kinder hoofdgerecht
Keuze vis, vlees of vegetarisch
Desserts
-
Karamel soes
Gevuld met roomijs en warme karamelsaus -
Cheesecake
Met fruitcompote -
Chocolade taartje
Met pistache en chocolade ganache -
Kinderijsje
Per bol, met discodip -
Kaasplankje
Kaas van Booij, met compote en toast -
Dessert van de week
Het dessert van ons wekelijks wisselende menu -
Irish Coffee
Jameson irish whiskey -
Spanish Coffee
Tia Maria -
French Coffee
Gran Marnier -
Italian Coffee
Disaronno Amaretto -
De Eenling Coffee
Frangelico hazelnoot likeur