Menu à la Carte
Salade
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Side Dishes
Desserts
Salade
-
Salade de Eenling (vega)
Rijk gevulde salade van seizoensgroenten, kruiden en gepocheerd ei. Geserveerd met brood en boter -
Salade Boerenkip
Met gerookte kipfilet. Geserveerd met brood en boter -
Salade Vis
Met gerookte makreel en garnalen. Geserveerd met brood en boter
Voorgerechten
-
Vol au Vent (vega)
Pasteitje gevuld met paddenstoelen -
Velouté (vega)
Romige soep van seizoensgebonden groenten. Met brood en boter -
Steak Tartaar
Handgesneden tartaar van Hollandse rundvlees -
Carpaccio Genovese
Dungesneden rundvlees met basilicum pesto -
Warm Gerookte Zalm
Met remoulade van knolselderij en mierikswortel -
Oesters 3/6
Zeeuwse Creuse -
Oester Kilpatrick 3/6
In schelp gebakken met buikspek, sjalot en tomaat -
Oester Rockefeller 3/6
Gegratineerd met spinazie en hollandaise saus -
Oester Passievrucht 3/6
Met passievrucht vinaigrette -
Brood met dip
3 verschillende dips en boter (vega optie)
Hoofdgerechten
-
Chef’s Menu
3 of 4 gangen verrassingsmenu van de chef (vega optie) -
Pot au Feu (vegan)
Stoofpotje van seizoensgebonden groenten en krieltjes -
Falafel Burger (vega)
Met een saus van paprika, Griekse yoghurt en koolsla. Geserveerd met friet, salade en huisgemaakte mayonaise -
Steak Tartaar en Friet
Handgesneden tartaar van Hollands rundvlees. Geserveerd met friet, salade en huisgemaakte mayonaise -
Steak en Friet
Entrecote met handgesneden friet, salade en huisgemaakte mayonaise -
Burger de Eenling
Rundvlees burger met bacon, ei, cheddar, geserveerd met friet en huisgemaakte mayonaise -
Mais Kipfilet
Geserveerd met gebakken krieltjes, bospeen en saus van paddenstoelen -
Pasta Bolognese
Spaghetti met een huisgemaakte bolognesesaus -
Pappardelle
Keuze uit: Ragu van wild zwijn | Wilde Argentijnse garnalen | Pompoen, salie en verse truffel (vega) -
Catch of the day
Geserveerd met linzen, gestoofde prei en beurre blanc -
Visschotel
Met zalm, kabeljauw, garnalen, gestoofde groenten en aardappelpuree -
Kindermenu
Huisgemaakte kipnuggets met friet, groenten en mayonaise
Side Dishes
-
Extra portie friet
-
Gemengde seizoensgroenten
-
Salade
-
Krieltjes met boter en bieslook
Desserts
-
Karamel soes
Gevuld met roomijs en warme karamelsaus -
Cheesecake
Met fruitcompote -
Chocolade Moelleux
Warm chocoladetaartje met hazelnoot roomijs -
Kinderijsje
Per bol, met discodip -
Kaasplankje
Geserveerd met compote en toast -
Irish Coffee
Jameson irish whiskey -
Spanish Coffee
Tia Maria -
French Coffee
Gran Marnier -
Italian Coffee
Disaronno Amaretto -
De Eenling Coffee
Frangelico hazelnoot likeur