
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.
Dining at Caverta
For a truly memorable dining experience, cuisine and atmosphere are paired as thoughtfully as food and wine. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Animi, id est laborum et dolorum fuga. Nam libero tempore.


Chef’s Specials
Tomato Bruschetta$4.00
Tomatoes, Olive Oil, CheeseAvocado & Mango Salsa$5.00
Avocado, Mango, TomatoesMarinated Grilled Shrimp$7.00
Fresh Shrimp, Oive Oil, Tomato Sauce
We create delicious experiences
Wine Taste
For a truly memorable dining experience, cuisine and atmosphere are paired as thoughtfully as food and wine. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Animi, id est laborum et dolorum fuga. Nam libero tempore.

What Clients Say
"De Eenling werd geboren tijdens de intelligente lockdown, eind april van dit jaar. Wat moest Benschop anders? De verbouwing was gereed, alles startklaar. Dus maar begonnen met koffie-, soep- en sandwich-to-go. Maar inmiddels is de zaak, inclusief terras, open, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Een kaart is er (nog) niet, er is een wekelijks veranderend viergangenmenu van voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Er is binnen het menu keuze voor vis- en vleesliefhebbers en voor vegetariërs"
"Een Parijse brasserie in hartje Schiedam waar je van vroeg in de middag tot laat in de avond terecht kunt. Op de kaart typische brasseriegerechten en daarnaast kookt chef-eigenaar Marnix Benschop een wisselend menu waarbij Hollandse groenten centraal staan. Wij proeven hier knapperige bloemkool met kappertjes in schuim van beurre noisette. Rijke en zijdezachte puree van pompoen met plakjes gepekelde walnoot, gefrituurde salie en kalfssucade. Deze cuisine Parisienne verdient een eerste koksmuts. Vive la France!"
Latest Articles
- 10 februari 2022
- Uncategorized
Hello world!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Read More
Chef New Summer Dish
Maecenas ornare varius mauris eu commodo. Aenean nibh risus, rhoncus eget consectetur ac. Consectetur adipiscing elit. Vivamus auctor condimentum sem et gravida. Maecenas id enim pharetra, sollicitudin dui eget, blandit ...
Read More
- 1 mei 2020
- Food
Realm of the Spirit Whisky
Maecenas ornare varius mauris eu commodo. Aenean nibh risus, rhoncus eget consectetur ac. Consectetur adipiscing elit. Vivamus auctor condimentum sem et gravida. Maecenas id enim pharetra, sollicitudin dui eget, blandit ...
Read More